Press "Enter" to skip to content

Zahvala ob spomladanskem koncertu

Po uspešnem projektu tekmovanje na Madžarskem je za nami še en uspešen projekt spomladanski koncert. Želeli smo si dober koncert, upali smo na dober koncert in uspel nam je dober koncert. No…upamo, da ste tudi vi uživali vsaj pol tako, kot smo uživali mi. Mi smo se imeli noro dobro!

Vse to, kar ste videli in doživeli v soboto zvečer, pa je delo večih mesecev, večih ljudi… kar nekaj ljudi. Prvi na spisku zahval je zagotovo naš Tomaž. Hvala ti, ker podpiraš naše ideje, upoštevaš naše želje in enostavno z nami to furaš naprej. Na čim več skupnih uspešnih zgodb!

Tukaj je še predsednica Darja. Ufff, dobra je, da vse to prenaša. Zdi se nam, da nas vmes ni več dohajala, kaj vse planiramo. Pa kdo bi ji zameril… še sami nismo sledili vsem našim idejam. Ampak nekako nam je vsem skupaj uspelo.

Bravo tudi vsi godbeniki, tudi tisti, ki ste priskočili na pomoč za ta koncert! Joj, si gremo na živce kdaj, ko se en drugega preganjamo za vaje in nastope. Toliko enih mailov z obvestili, kdaj biti na vajah, kdaj na nastopih,… Ampak na koncu se vse to nekako poplača. No, res en velik hvala vsem nam, ker se odrekamo marsikateri stvari, zdržimo in na koncu še speljemo tak dogodek, ki ga zlepa ne bomo pozabili.

Ne vem, če ste opazili, ampak tokrat smo na odru imeli tudi dva kitarista. Tine Babuder na bas kitari in Miha Vidmar na električni kitari, češnjici na vrhu torte. Hvala, hvala, hvala. Z vama so komadi zazveneli še prav posebej rockersko.

Mirko Orlač, velik poklon in HVALA. Vsi komadi, ki smo jih odigrali s Šank Rock….to je vse njegovo delo. Mirko, dobro si to zrihtal. Ma kaj dobro, BOMBASTIČNO!! Upamo, da bomo še naprej tako dobro sodelovali.

Jan Veljak, super voditelj, sproščen, zabaven, pravi za to priložnost. Hvala.

Naš fotograf Andrej Petrovič, velik velik hvala. Njegovo delo si lahko ogledate na naši Facebook strani in Flicker-ju. Bravo.

Pa starši… brez vas pa itak ne bi zmogli. Že to, da nas prenašate, vozite na vaje, nastope, potem pa se še tako nesebično ponudite za pomoč pri organizaciji. Scena, dvorana, zakuska, parkirišča, blagajna,… verjetno smo še kaj pozabili…toliko področij ste pokrivali. Hvala.

Občina Hrpelje-Kozina, predvsem pa naša županja Saša Likavec Svetelšek in Ester Mihalič, iskrena hvala. Vsa vaša/vajina podpora, pomoč,… tudi brez vas/vaju vsega tega ne bi bilo. Iskrena hvala.

Vsi naši sponzorji in donatorji, kaj bi mi brez vas. Ne bomo naštevali vseh, ker vas je kar nekaj. Vedite, da ste za nas izjemno pomembni in vas ne jemljemo kot samoumevne. Cenimo vašo pomoč in upamo, da bomo še naprej sodelovali. Hvala vam.

Fontana kava bar, hvala, da je lahko predprodaja kart potekala pri vas in hvala vsem puncam, da so to odlično opravile!

Čisto na koncu, ampak zato nič manj pomembni, ste pa vsi vi, naši poslušalci. Koliko vas je bilo. Iskreno, nismo pričakovali razprodane dvorane, pa vendar ste jo zapolnili do zadnjega kotička. In kakšno vzdušje Waw! Neverjetni ste!!! Z vami je bil ves naš trud poplačan! Hvaležni smo prav vsakemu posebej, ki se je odločil kupiti karto in priti na koncert! Upamo, da se vidimo še kdaj, na takšnem ali podobnem koncertu! Mi se bomo za vas še naprej trudili in upamo, da nas boste vi še naprej podpirali.

Brkinska godba ma vas rada. ❤️ Rock on!

Katja Škerjanc